SittBP

SITTSZÁLLÍTÁS

Amennyiben a sittszállítás az a szolgáltatás, amire szüksége van, válasszon minket! 

Ha szeretne egy megbízható csapatot, akik fő profilja a sittszállítás, szemétszállítás, lomtalanítás, akik elszállítják a lakásfelújításból  maradt hulladékokat, építési törmelékeket és ha mindezért nem szeretne sokat fizetni, hívjon bártan!
 
Budapest teljes területén és Pest megyében is rendelkezésükre állunk!
Fontos számunkra, hogy a mai rohanó világban a minket választó partnerek minőségi szolgáltatást kapjanak, amivel jelentős mennyiségű időt és energiát takaríthatnak meg.
 
Mindez azt jelenti, hogy az építkezési hulladék elszállítása az adott helyszínről maradéktalanul megtörténik előre egyeztetett áron és időpontban. A döntéshez és a mérlegeléshez további segítséget nyújtunk azzal, hogy díjmentesen kérhet tőlünk árajánlatot a részletek ismertetése után. Amennyiben minket választ, garantáljuk a profi munkavégzést és a hatékony együttműkösét akár rövid, akár hosszú távon.

Bővebben szolgáltatásunkról

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpont segítségével vagy az alábbi űrlap kitöltésével!

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLET

KAPCSOLAT

Szeretne kérdezni valamit vagy együtt szeretne dolgozni velünk? Bármelyiket megteheti az alábbi lehetőségek egyikén, csak kattintson rá!

Telefon

+36 70 792 20 52

E-mail

info@sittbp.hu